Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Preşedintele grupării Anorthosis Famagusta, reţinut de poliţie pentru acte de corupţie

Preşedintele grupării Anorthosis Famagusta, reţinut de poliţie pentru acte de corupţie

Preşedintele grupării Anorthosis Famagusta, reţinut de poliţie pentru acte de corupţie
29 Noi 2008   •   15:01

Probleme pentru campioana Ciprului, una dintre revelaţiile sezonului actual din Liga Campionilor, Anorthosis Famagusta. Preşedintele grupării, Andreas Panteli, a fost reţinut, vineri seară, de poliţia locală fiind acuzat de uz de fals, declaraţii mincinoase şi dobândirea de capital sub fals pretext
Conform cotidianului L'Equipe, care citează autorităţile cipriote, Panteli, în vârstă de 48 de ani, este învinuit şi de faptul că a încercat să retragă, între august şi noiembrie 2008, suma 500.000 de euro din conturile clubului.
Conducătorul lui Anorthosis va fi dus la tribunal în cursul zilei de sâmbătă, iar până la finalizarea anchetei va rămâne în spatele gratiilor. Conform NewsIn, acesta a susţinut însă că nu are ?nimic de ascuns? şi s-a declarat ?şocat şi surprins? de acuzaţiile care sunt aduse împotriva sa.
Famagusta şi-a manifestat interesul pentru achiziţionarea mijlocaşului lui CFR Cluj, Eugen Trică, iar presa a vehiculat că fotbalistul s-ar fi întâlnit cu Panteli pentru a negocia termenii contractuali.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close