Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Probleme pentru CFR Cluj. Stăncioiu, suspendat de FRF pe termen nelimitat

Probleme pentru CFR Cluj. Stăncioiu, suspendat de FRF pe termen nelimitat

Probleme pentru CFR Cluj. Stăncioiu, suspendat de FRF pe termen nelimitat
Sursa foto: Eduard Stancioiu
21 Ian 2009   •   18:34

Portarul campionilor României, CFR Cluj, Eduard Stăncioiu, a fost judecat, miercuri, de către Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, deoarece are datorii substanţiale către fostul său club, Sportul Studenţesc. Organul aflat în subordinea FRF a decis să îl suspende pe jucătorul feroviar, acesta neavând drept de joc pentru formaţia sa până când îşi va plăti datoria pe care o are faţă de Vasile Şiman, patronul "Studenţilor".
Deşi a venit din postura de jucător liber de contract la CFR, în vara lui 2006, Edi Stăncioiu are o datorie de 200.000 de euro către fostul patron, anunţă Mediafax.
Stăncioiu a jucat, toamna trecută, cu echipa din Gruia în grupele Ligii Campionilor, fiind titular în toate cele şase partide. De asemenea, fostul "student" a făcut parte din lotul de 23 de jucători ai României la Campionatul European din Austria şi Elveţia, din vara lui 2008. El a făcut deplasarea în Elveţia în urma accidentării de ultim moment a celui care trebuia să fie a doua variantă pentru postul de portar, fostul giuleştean Dani Coman.
În cadrul şedinţei CNSL, jucãtorilor echipei Progresul, Paolo Pestana, Nuno Miguel şi Nuno Manuel le-a fost reziliat contractul de joc precum şi jucătorilor formaţiei UTA Arad, Dorin Mihuţ, Teodor Todea şi Florin Hidişan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close