Probleme pentru CFR Cluj. Stăncioiu, suspendat de FRF pe termen nelimitat

21 Ian 2009   •   18:34
Probleme pentru CFR Cluj. Stăncioiu, suspendat de FRF pe termen nelimitat Eduard Stancioiu

Portarul campionilor României, CFR Cluj, Eduard Stăncioiu, a fost judecat, miercuri, de către Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, deoarece are datorii substanţiale către fostul său club, Sportul Studenţesc. Organul aflat în subordinea FRF a decis să îl suspende pe jucătorul feroviar, acesta neavând drept de joc pentru formaţia sa până când îşi va plăti datoria pe care o are faţă de Vasile Şiman, patronul "Studenţilor".
Deşi a venit din postura de jucător liber de contract la CFR, în vara lui 2006, Edi Stăncioiu are o datorie de 200.000 de euro către fostul patron, anunţă Mediafax.
Stăncioiu a jucat, toamna trecută, cu echipa din Gruia în grupele Ligii Campionilor, fiind titular în toate cele şase partide. De asemenea, fostul "student" a făcut parte din lotul de 23 de jucători ai României la Campionatul European din Austria şi Elveţia, din vara lui 2008. El a făcut deplasarea în Elveţia în urma accidentării de ultim moment a celui care trebuia să fie a doua variantă pentru postul de portar, fostul giuleştean Dani Coman.
În cadrul şedinţei CNSL, jucãtorilor echipei Progresul, Paolo Pestana, Nuno Miguel şi Nuno Manuel le-a fost reziliat contractul de joc precum şi jucătorilor formaţiei UTA Arad, Dorin Mihuţ, Teodor Todea şi Florin Hidişan.
Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close