Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Progresul Bucureşti a fost exclusă din Liga a II-a

Progresul Bucureşti a fost exclusă din Liga a II-a

Progresul Bucureşti a fost exclusă din Liga a II-a
15 Apr 2009   •   19:29

Formaţia Progresul Bucureşti a fost exclusă din campionatul Ligii a II-a, Seria I, deoarece nu a fost programată la două partide din acest sezon, cu Dunărea Giurgiu şi Concordia Chiajna. Comisia de Disciplină a FRF a anunţat că gruparea bancară va pierde cu scorul de 3-0 toate jocurile nedisputate din acest retur.

"Se sancţionează echipa SC FC Progresul Bucureşti cu pierderea jocurilor cu Dunărea Giurgiu (etapa a 23-a) şi Concordia Chiajna (etapa a 24-a) cu 3-0 şi, deoarece în acelaşi an competiţional formaţia bucureşteană nu a fost programată la 2 partide, gruparea din Cotroceni a fost exclusă din campionatul Ligii a II-a, seria 1, ediţia 2008-2009 . Conform ROAF, SC FC Progresul Bucureşti va pierde cu scorul de 3-0 toate jocurile nedisputate din acest retur", se arată în motivarea Comisiei de Disciplină a FRF.

Progresul Bucureşti nu a fost programată pentru a doua oară în acest sezon ca urmare a datoriilor pe care le are la portarul bulgar Radostin Stanev, din cauza cărora a şi primit o penalizare de trei puncte. Conform regulamentelor în vigoare, gruparea bucureşteană a fost retrogradată. Progresul a devenit astfel a treia formaţie care nu încheie sezonul 2008/2009 a Ligii a II-a, după ce Forex Braşov şi Prefab Modelu s-au retras, urmând ca la finalul sezonului să mai retrogradeze o singură formaţie, în funcţie de clasament.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close