Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Propunerea scandaloasă care l-a scos din minţi pe Gigi Becali!

Propunerea scandaloasă care l-a scos din minţi pe Gigi Becali!

Propunerea scandaloasă care l-a scos din minţi pe Gigi Becali!
Sursa foto: Foto Agerpres
29 Dec 2016   •   13:02

Gigi Becali a avut o reacție cu totul neașteptată, după ce un politician ar fi încercat să profite de unele probleme pe care acesta le avea în închisoare și, pentru a i le rezolva, i-ar fi cerut un lucru scandalos, scrie spynews.ro.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, în perioada în care era încarcerat la Jilava, Gigi Becali a primit vizita unui membru din Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități din Senat, care aflase din presă că Becali se plângea că nu poate să doarmă din cauza ploșnițelor și s-a dus la închisoare pentru a iniția o discuție cu finanțatorul Stelei.

Sursele citate au dezvăluit că politicianul a luat cu el și mai multe cărți editate de Cultul Penticostal. Cei doi s-ar fi întâlnit la camera de grefă, unde politicianul i-ar fi spus lui Gigi Becali că este gata să-l ajute și chiar să inițieze un proiect de lege în acest sens, cu o singură condiție: să se pocăiască!

În acel moment, Becali s-ar fi schimbat, brusc, la față și, într-un acces de furie, a luat cărțile aduse de "binefăcător" și l-a lovit cu ele direct în figură, fiind nevoie de mai multe persoane pentru a calma spiritele.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close