Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii

Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii

Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii
15 Dec 2008   •   18:07

Pandurii încearcă să profite la maxim de conflictul dintre clubul Rapid şi jucătorii săi, Emil Dică şi Ionuţ Stancu, pentru a-şi întări echipa. Marian Condescu, preşedintele clubului din Târgu-Jiu, a declarat luni pentru Mediafax că, într-adevăr, îi doreşte pe cei doi şi pe Florin Pârvu de la FC Otopeni.
Având în vedere că antrenorul oltenilor, Sorin Cârţu, îi doreşte, iar jucătorii şi-au declarat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de tratamentul aplicat de conducerea Rapidului, negocierile ar putea avea mari şanse de a se finaliza. ?Deocamdată nu s-a concretizat nimic, sunt doar discuţii?, a declarat Condescu, dar faptul că Rapid nu îi doreşte pe cei doi nu poate fi decât un motiv de speranţă pentru cei de la Pandurii. Conducerea Rapidului trebuie să-şi dea şi ea acordul pentru ca cei doi să plece, ei fiind încă sub contract cu gruparea giuleşteană.
Salariile mari ale lui Dică şi Stancu şi refuzul lor de a semna prelungirea angajamentelor cu clubul vor ?unge?, totuşi, afacerea, iar atingerea unei înţelegeri este posibilă, chiar dacă patronii mai au mult de negociat, aşa cum a declarat Marian Condescu.
Emil Dică joacă la Rapid din 2005 iar Ionuţ Stancu din 2003. Amândoi se antrenează acum cu Rapid II.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close