Antena 3 Sport Fotbal intern Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii

Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii

15 Dec 2008   •   18:07
Proscrişii de la Rapid, doriţi de Pandurii

Pandurii încearcă să profite la maxim de conflictul dintre clubul Rapid şi jucătorii săi, Emil Dică şi Ionuţ Stancu, pentru a-şi întări echipa. Marian Condescu, preşedintele clubului din Târgu-Jiu, a declarat luni pentru Mediafax că, într-adevăr, îi doreşte pe cei doi şi pe Florin Pârvu de la FC Otopeni.
Având în vedere că antrenorul oltenilor, Sorin Cârţu, îi doreşte, iar jucătorii şi-au declarat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de tratamentul aplicat de conducerea Rapidului, negocierile ar putea avea mari şanse de a se finaliza. ?Deocamdată nu s-a concretizat nimic, sunt doar discuţii?, a declarat Condescu, dar faptul că Rapid nu îi doreşte pe cei doi nu poate fi decât un motiv de speranţă pentru cei de la Pandurii. Conducerea Rapidului trebuie să-şi dea şi ea acordul pentru ca cei doi să plece, ei fiind încă sub contract cu gruparea giuleşteană.
Salariile mari ale lui Dică şi Stancu şi refuzul lor de a semna prelungirea angajamentelor cu clubul vor ?unge?, totuşi, afacerea, iar atingerea unei înţelegeri este posibilă, chiar dacă patronii mai au mult de negociat, aşa cum a declarat Marian Condescu.
Emil Dică joacă la Rapid din 2005 iar Ionuţ Stancu din 2003. Amândoi se antrenează acum cu Rapid II.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close