x close

Proteste ale suporterilor echipei Dinamo, marţi noaptea, la sediul clubului. Torțe și incendiu, în față la RIN

05 Iun 2019   •   10:51
Proteste ale suporterilor echipei Dinamo, marţi noaptea, la sediul clubului. Torțe și incendiu, în față la RIN foto: dinamo1948.club

Mai multe zeci de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au protestat marţi noaptea în faţa sediului clubului care se află în incinta Hotelului RIN din Bucureşti, faţă de schimbările făcute de patronul Ionuţ Negoiţă în ultima perioadă. 

Grupul de suporteri a aprins mai multe torţe, creând o atmosferă incendiară în faţa hotelului. La un moment dat, una dintre torţe a declanşat un incendiu minor, stins de angajaţii hotelului, după cum se poate observa într-un film postat de reprezentaţi ai Peluzei Cătălin Hîldan pe pagina de Facebook. 

Fanii au scandat injurii la adresa patronului clubului, Ionuţ Negoiţă, fiind nemulţumiţi de schimbarea antrenorului Mircea Rednic cu Eurgen Neagoe şi de situaţia financiară dificilă pe care o traversează echipa. 

"Dinamo, Dinamo suntem noi", "Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere", "Noi am avut vise mari, distruse de mercenari" şi "Mircea Rednic, ole", au fost alte lozinci scandate de suporterii echipei Dinamo. 

Suporterii dinamovişti au pus în faţa hotelului RIN şi o cruce inscripţionată cu numele patronului Ionuţ Negoiţă şi o coroană de flori. 

Antrenorul Mircea Rednic a afirmat luni că nu a întrerupt contractul cu FC Dinamo pe cale amiabilă, aşa cum se anunţase pe site-ul oficial al clubului, ci i s-a transmis prin intermediul preşedintelui clubului de către acţionarul Ionuţ Negoiţă că înţelegerea a fost ruptă. 

În locul lui Rednic a fost numit antrenor principal Eugen Neagoe, care urmează să fie prezentat oficial miercuri, la baza de antrenament de la Săftica. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati