Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pulhac şi Goian, reprimiţi în lotul lui Dinamo

Pulhac şi Goian, reprimiţi în lotul lui Dinamo

Pulhac şi Goian, reprimiţi în lotul lui Dinamo
09 Ian 2009   •   09:51

Fundaşii dinamovişti Cristi Pulhac şi Lucian Goian au fost rechemaţi la lotul echipei mai de către tehnicianul Mircea Rednic, pentru prima oară după scandalul "maneaua". Ei vor fi prezenţi luni la reunirea lotului şi se pot considera fericiţi pentru că au trecut de cel mai delicat episod prin care au trecut de când sunt la formaţia din Ştefan cel Mare.
Cu toate acestea, ei nu vor avea legătură cu primul 11 prea curând. Fundaşul central Lucian Goian este dorit de FC Vaslui şi este probabil să părăseasă echipa. Totuşi, el va participa la primul stagiu de pregătire al echipei, în Antalya. Pulhac, în schimb, nu este încă pregătit fizic pentru primul stagiu de pregătire, nefiind refăcut după operaţia pe care a suferit-o la genunchi. El este posibil să înceapă pregătirile cu echipa spre începutul turului, anunţă gsp.ro.
La auzul veştii, Pulhac a declarat: "În continuare muncesc 8 ore pe zi la sală. Recuperarea decurge perfect, nu mai am dureri. Peste maximum două săptămâni mă duc iar la un control amănunţit în Belgia, la doctorul Martens, şi dânsul o să decidă dacă pot merge în cantonamentul din februarie. Fizic, mă simt pregătit, parcă aş fi nou-născut. A trecut ce-a fost mai rău, s-a şters cu buretele. Cu moralul stau binişor. Şi chiar dacă sunt departe de gazon de aproape trei luni, n-am luat în greutate decât maximum două kilograme".
Goian este, în schimb, mai reţinut: "Eu sînt jucătorul lui Dinamo, aştept să văd ce-mi comunică oficialii clubului". Cei doi au fost eliminaţi din lotul lui Dinamo după ce au fost înregistraţi cântând manele pro-Steaua la petrecerea din apartamentul colegului lor, Gabriel Torje, de ziua acestuia. Ropotan şi Torje au avut, şi ei, probleme cu conducerea, dar şi cu fanii dinamovişti după acest eveniment.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close