Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rădoi îl numeşte "bezmetic nebun" pe Neşu într-o stenogramă publicată de Click

Rădoi îl numeşte "bezmetic nebun" pe Neşu într-o stenogramă publicată de Click

Rădoi îl numeşte "bezmetic nebun" pe Neşu într-o stenogramă publicată de Click
Sursa foto: Mirel Radoi
05 Feb 2009   •   10:27

Stenogramele se pare că nu mai contenesc să apară, dezvăluind multe realităţi cel puţin jenante pentru persoane din fotbalul românesc. Publicaţia Click a dezvăluit, joi, transcrierea unei conversaţii a patronului stelist, Gigi Becali, cu fostul căpitan al echipei, Mirel Rădoi. Convorbirea ar fi avut loc pe 5 mai 2008, din ea reieşind greutatea pe care o avea cuvântul lui Rădoi la Steaua.
Campionatul trecut tocmai se încheiase, iar la Steaua începuseră deja să se facă planuri pentru noul sezon, în principal privind componenţa lotului formaţiei din Ghencea. Potrivit Click, Rădoi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să scape de unii jucători, neîmpotrivindu-se să se renunţe la alţii, cum ar fi Dică sau Goian. Pe măsură ce discuţia a avansat, s-a ajuns la subiectul "Mihai Neşu", despre care Căpitanul ar fi spus că este un "bezmetic nebun" de care Steaua ar trebui să se despartă. Veridicitatea stenogramei este susţinută de faptul că, la doar patru luni de la această discuţie, fundaşul stânga a plecat în Olanda, la FC Utrecht.
Influenţa pe care Rădoi a avea asupra evenimentelor de la club pare, astfel, una foarte mare. Simpatiile şi antipatiile fostului căpitan erau, aşa cum se înţelege din această stenogramă, aproape literă de lege pentru patron, care nu doar o dată i-a făcut pe plac finului său.
Iată discuţia din 5 mai 2008
Gigi Becali: (...) Vând mă, 7-8 vând acum. Îl dau pe Dică, Goian, Mirel
Mirel Rădoi: ... out... afară... (râde)
Mirel Rădoi: Ce bine! (...)
Gigi Becali: Mendoza, Habibou... pe ăla... pe Neaga, Surdu. Pe Bădoi îl ţin că ăla e recunoscător... îl ţin numai de decor, că a dat două goluri, m-a calificat la Ligă. Pe ăla nu-l dau... numai dacă vrea să plece.
Mirel Rădoi: Vali?
Gigi Becali: Da, ăla mi-a dat două goluri. Ăla, n-am cum... Neşu. Fac echipă nou-nouţă, mă.
Mirel Rădoi: Păi, Neşu, naşule chiar m-a sunat cineva, dar am zis să nu mă bag eu. Mă sunase din Germania, că dacă clubul acceptă un milion de euro, mâine plăteşte.
Gigi Becali: (...) Şi tu spune: ?Da, domnule, două milioane de euro, acceptă?. (...)
Mirel Rădoi: Ca să scăpăm de bezmeticul ăla nebun.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close