Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răsturnare de situaţie pentru Rapid! Echipa giuleşteană a mai primit o șansă

Răsturnare de situaţie pentru Rapid! Echipa giuleşteană a mai primit o șansă

Răsturnare de situaţie pentru Rapid! Echipa giuleşteană a mai primit o șansă
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Iul 2016   •   17:19

UPDATE: Termen nou primit de Rapid pentru data de 11 iulie, ceea ce ar însemna că îşi poate afla viitorul imediat cu o zi înaintea expirării ultimatumului dat de LPF, transmite digisport.ro.

Aşa cum digisport.ro a anunţat mai devreme, Rapid a introdus mai multe cereri de suspendare la dosar, iar la una dintre ele Curtea de Apel a dat acest termen de luni, 11 iulie. 

Amânarea pentru data de 20 a fost dată doar în cazul uneia dintre cererile formulate de giuleşteni.

Știrea inițială

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins joi cererea depusă de Rapid Bucureşti de suspendare provizorie a procedurii de faliment a clubului.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 14 iunie, intrarea în faliment a clubului Rapid Bucureşti, însă decizia nu este definitivă, scrie Agerpres. Administratorul judiciar desemnat în acest caz, Aurel Brihac, a depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de suspendare provizorie a procedurii de faliment, pentru ca echipa să poată evolua în Liga I, ediţia 2016-2017.

Cererea de suspendare provizorie a fost respinsă de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, următorul termen al procesului privind falimentul clubului fiind stabilit pentru 20 iulie.

Clubul a intrat în insolvenţă în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanţă de către mai mulţi jucători care nu şi-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, pentru recuperarea unor datorii.

Rapid Bucureşti a promovat în acest sezon în Liga I.

Decizia de azi nu mai acordă nicio şansă echipei giuleştene de a juca în Liga 1. LPF a anunţat că dacă până pe 12 iulie, la Adunarea Generală a Ligii, nu se suspendă decizia de faliment, Rapid nu va primi niciun ban din drepturile TV şi nici dreptul de a participa în Liga 1.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close