Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid - Dinamo 0-0, în derby-ul etapei a 21-a. Andone: Un rezultat echitabil

Rapid - Dinamo 0-0, în derby-ul etapei a 21-a. Andone: Un rezultat echitabil

Rapid - Dinamo 0-0, în derby-ul etapei a 21-a. Andone: Un rezultat echitabil
12 Mar 2011   •   23:21

Rapid şi Dinamo Bucureşti au remizat, sâmbătă, scor 0-0, în derby-ul etapei a 21-a a Ligii I, la capătul unui meci presărat cu numeroase ocazii. Un rezultat echitabil, a declarat Ioan Andone, în timp ce Marius Şumudică a spus că gazdele trebuie să fie mulţumite cu punctul obţinut.

Rezultatul nu mulţumeşte niciuna dintre cele două echipe, chiar dacă au câştigat câte un punct în lupta cu Oţelul Galaţi, după ce liderul Ligii I a pierdut la Târgu Mureş. Dinamo are 7 meciuri la rând fără înfrângere (două victorii şi cinci egaluri), iar Rapid rămâne neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

"Am întîlnit o echipă bună, organizată şi arţăgoasă. Suferim la construcţie şi consider că am câştigat un punct astăzi. Am avut puţin noroc şi îmi felicit toţi jucătorii. Sunt mulţumit de dăruirea lor de pe teren. Este distanţă mare până la Oţelul şi avem un program foarte greu. Dacă nu ajungem în cupele europene, pot spune că este numai vina mea", a declarat Şumudică la finalul partidei.

De partea cealaltă, Ioan Andone a spus că rezultatul este echitabil şi că echipa sa va trage să termine în primele trei. "Ambele echipe au pierdut două puncte. Noi am încercat un joc de posesie, iar Rapid a vrut cu pase lungi pentru a crea presiune. Cred că am avut ocaziile mai mari, dar rezultatul este echitabil. Ne îndepărtăm de locurile fruntaşe, dar cu multă muncă sperăm să terminăm în primele trei. Astăzi am arătat ca o echipă organizată şi mă bucur că nu mai încasăm goluri ca în tur", a spus Andone.


×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close