Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid este hotărâtă să scape de Peseiro

Rapid este hotărâtă să scape de Peseiro

Rapid este hotărâtă să scape de Peseiro
27 Dec 2008   •   14:15

Returul campionatului este foarte probabil să îl mai vadă pe Jose Peseiro pe banca tehnică a giuleştinilor. Saga demiterii anterenorului lui Rapid pe ultima sută de metri. Mai ales că se apropie termenul limită la care cele două părţi au convenit să ajungă la un acord. În această săptămână, antrenoul arăta că s-a stabilit ca până pe data de 29 decembrie, problema să fie rezolvată.
Cum însă Peseiro a plecat în vacanţă, oficialii clubului sunt nevoiţi să discute cu portughezul prin mail şi telefon, după cum declara preşedintele clubului Grigore Sichitiu, citat de Gazeta Sporturilor.
Acesta recunoştea că ?negociem rezilierea contractului. Suntem foarte aproape de o despărţire de Peseiro, credem că vom ajunge la o înţelegere amiabilă?.
Cu toate acestea, oficialul susţine că viitorul antrenor este încă o necunoscută.
"Nu e momentul să vorbim acum de varianta pentru noul antrenor. Când vom încheia colaborarea cu Peseiro, vom începe şi negocierile pentru noul antrenor şi atunci se va şti".
"Aştept ca anul care vine să aducă o clarificare la nivelul patronilor. Eu îmi doresc să rămână amândoi. Jucătorii sunt neplătiţi doar pe luna noiembrie şi sper ca până pe 12 ianuarie, la reunirea lotului, să plătim restanţele. Cei care au simţit că este greu dau bir cu fugiţii. Eu şi cu Nae Manea am spus că nu plecăm, rămânem să stingem lumina. Trebuie să găsim o soluţie pentru a întrerupe contractul cu Peseiro pe cale amiabilă. Sper ca într-o zi, două să rezolvăm.", a completat Sichitiu. Portughezul Jose Peseiro (48 de ani) a venit la Rapid la începutul acestui sezon. După 17 etape, formaţia sa este pe locul 8, cu 28 de puncte, la 7 puncte diferenţă de locul 1, ocupat de Dinamo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close