Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid învinge echipa Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru

Rapid învinge echipa Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru

Rapid învinge echipa Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Mai 2012   •   19:24

Formaţia Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXXIV-a a Ligii I, informează Mediafax. Rapid a înscris în condiţiile în care evolua în inferioritate numerică şi a încheiat campionatul pe locul patru al clasamentului.
   
Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu după ce Benga l-a ţinut în careu pe Alexandru Ioniţă.
   
În minutul 57, Rapid a rămas în inferioritate numerică, Rui Duarte fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, pentru simulare.

Partida a fost arbitrată la centru de Radu Petrescu. La meci au asistat aproximativ 600 de femei şi copii, între care şi şase fane ale Oţelului. În tribună s-a aflat şi fostul jucător al echipei Rapid, Cristin Săpunaru.
   
Galeria de la tribuna a II-a a stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu a scandat jigniri la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir precum şi "Mitică la puşcărie". De asemenea, fanele Rapidului au scandat injurii la adresa acţionarului majoritar George Copos.
   
Rapid mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Dinamo, programată, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.


×
Subiecte în articol: FC Rapid Oţelul Galaţi campionat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close