Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid nu moare! Echipa renaște din propria cenușă

Rapid nu moare! Echipa renaște din propria cenușă

Rapid nu moare! Echipa renaște din propria cenușă
02 Aug 2016   •   15:12

La doar o săptămână după ce a fost exclusă oficial din Liga 1 după ce a intrat în procedura de faliment, Rapidul trăiește, scrie GSP.

Astăzi, Horia Manoliu, fost director de marketing al clubului, în prezent noul președinte al AFC Rapid a înscris oficial echipa în Liga Municipală din București, cu drept de participare în sezonul competițional care va începe în această toamnă. "Vom face tot ceea ce putem pentru ca această echipă să joace în noul sezon. Rapid nu moare!", a spus Manoliu după ieșirea din sediul AMFB.

Surse din Giulești afirmă că istoricul legendarilor alb-vișinii va ajunge, după faliment, la Horia Manoliu, cel care a înscris AFC Rapid București la AMFB, după ce acesta a primit dreptul de a beneficia de tradiția ceferiștilor ca urmare a unei decizii pe care a luat-o George Copos.

Conform unei informații publicate de Ilfov Sport, Rapid are șanse mari va fie înscrisă direct în Liga 4, pentru că Liga 5 ar putea să nu se mai dispute la Bucureşti din lipsă de echipe. Oricum se aşteaptă până pe 16 august să se înscrie formaţiile pentru ambele ligi. Din partea FRF a sosit informaţia că din sezonul viitor nu va mai exista baraj pentru accederea în Liga 3 ca până acum, ci se va promova direct.

×
Subiecte în articol: Rapid giulesti
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close