Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid termină la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Becali: e cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc

Rapid termină la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Becali: e cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc

Rapid termină la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Becali: e cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc
Sursa foto: Intact Images
01 Noi 2010   •   22:35

Rapid a terminat, luni, la egalitate meciul disputat cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în cadrul unei partide disputate în Liga I de fotbal.

Scorul a fost deschis rapid, în minutul opt după ce Herea a executat un corner, iar Cassio a reluat în poartă, cu capul. Pandurii au egalat zece minute mai târziu prin Voiculeţ care a înscris cu un şut de la marginea careului.

Oaspeţii au fost foarte aproape de a câştiga partida cu Rapid, însă arbitrul le-a anulat două goluri şi nu a acordat un penalty.

"Nu mai am cuvinte după ultimele arbitraje, nu mai înţeleg nimic. Nu îmi vine să cred că arbitrii mai pot să ia bani după aşa ceva. Am văzut că Spadacio l-a împins pe Vranjkovici, dar nu a luat galben.... Nu ştiu, nu mai înţeleg nimic. Dinu Gheorghe mai are nişte legături cu arbitrii, de pe vremuri, dar nu ştiu dacă s-ar risca el să intre la puşcărie pentru Copos. Borcea nici nu se compară cu el, nu a făcut niciodată aşa ceva. Ce s-a întâmplat în seara asta e cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc, din lume. Nu e de râs acest lucru, Pandurii pot să retrogradeze fără astea două puncte de azi", a spus Gigi Becali la gsptv, citat de Mediafax.

Echipele de start:
Rapid:
Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - Frunză, C. Lazăr, Spadacio, Cesinha - Herea - Cassio
Rezerve: Bornescu, Mardare, Grigore, Grigorie, Roman, Sburlea, Costa
Pandurii: Mingote - Matei, Chiricheş, Viera, Cardoso - Pintilii - Băcilă, Voiculeţ, Grecu - Hidişan - I. Iordache
Rezerve: M: Popa, Apostu, Brata, Vranjkovici, Stromajer, D. Orac, Chibulcutean

×
Subiecte în articol: Rapid Pandurii Targu Jiu
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close