Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid vrea să scape de Boya şi Bozovici. Herea refuză Steaua

Rapid vrea să scape de Boya şi Bozovici. Herea refuză Steaua

Rapid vrea să scape de Boya şi Bozovici. Herea refuză Steaua
03 Ian 2009   •   16:45

Rapidul îşi vinde vedetele pentru a putea supravieţui. După ce l-a convins pe antrenorul Peseiro să accepte o reziliere amiabilă a contractului, Grigore Sichitiu speră să obţină un preţ bun pe Boya şi Bozovici din partea şeicilor din Emirate. Directorul general al Rapidului a declarat la GSp TV că se află în Emiratele Arabe Unite, unde are ca obiectiv vânzarea câtorva dintre jucătorii valoroşi ai echipei. "Încercăm să vindem din jucătorii noştri, cum este Boya, Bozovici. Să concretizăm ceva", a spus Sichitiu.
De partea cealaltă, Ovidiu Herea spune că nu pleacă la Steaua, pentru a-i linişti pe suporterii giuleşteni. Mijlocaşul rapidist mărturiseşte că are o ofertă din străinătate şi speră ca transferul să se realizeze, dar a declarat că nu vrea să plece la Steaua, aşa cum s-a zvonit. "Sunt în vacanţă, nu m-a contactat nimeni şi nu este nimic adevărat. Eu sunt jucătorul Rapidului şi mă simt bine la Rapid. Nu se pune problema să plec, mai ales la rivale", a spus jucătorul.
Herea ar putea totuşi să se transfere, dar în Italia, unde Bari a făcut deja o oferta de 1 milion de euro. "Eu ştiu că am ofertă din străinătate, iar dacă va fi bună pentru mine şi club, vedem atunci", a mai spus Herea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close