Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapidistul Dani Coman a devenit liber de contract

Rapidistul Dani Coman a devenit liber de contract

Rapidistul Dani Coman a devenit liber de contract
11 Noi 2008   •   21:46

Portarul Rapidului şi al echipei naţionale, Dani Coman, a devenit începând de marţi jucător liber de contract, după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a FRF i-a acceptat cererea fotbalistului. Acesta depusese memoriu săptămâna trecută, după ce Rapid nu îi achitase salariul de peste 60 de zile. Formaţia giuleşteană, care este obligată şi la plata ratelor contractuale precum şi a taxei de procedură, poate face recurs în următoarele cinci zile la decizia FRF.
Goalkeeperul a anunţat că, deşi a devenit liber de contract, va avea o ultimă discuţie cu oficialii giuleşteni pentru a continua la Rapid. ?Chiar dacă sunt declarat liber de comisie, eu vreau să mai am o discuţie cu conducerea administrativă?, a declarat Coman, care anterior spusese că el ar dori să rămână în Giuleşi, dar că nu este dorit de conducere.
În acest sezon, el nu a evoluat niciun minut pentru Rapid, iar la 16 septembrie a fost trimis la echipa a doua după un conflict cu directorul general Constantin Zotta. Acesta din urmă şi-a dat însă demisia, alături de ceilalţi membri din Consiliul de Administraţie al FC Rapid, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul giuleştean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close