Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapidul e binevenit în Ghencea! Steaua suplimentează biletele giuleştenilor pentru derby

Rapidul e binevenit în Ghencea! Steaua suplimentează biletele giuleştenilor pentru derby

Rapidul e binevenit în Ghencea! Steaua suplimentează biletele giuleştenilor pentru derby
Sursa foto: fani rapid
13 Mai 2009   •   09:01

Conducerea Stelei a dat dovadă de bunăvoinţă faţă de rivala Rapid şi, la doar o săptămână după ce abia acceptase să le dea 676 de bilete dinamoviştilor, le-a propus giuleştenilor un supliment de 800 de bilete pe care să le vândă fanilor. Astfel, echipa lui Hizo ar putea avea 1.200 de fani la Steaua - Rapid, aproape dublu faţă de cât au avut "câinii".
Reciprocitatea semnată între cele două cluburi bucureştene le-a permis steliştilor să aducă, în tur, doar 400 de suporteri în Giuleşti şi le-ar garanta 405 tichete rapidiştilor. În mod normal, oaspeţii stau în Ghencea într-un sector de la Peluza a II-a care poate găzdui mult mai mulţi suporteri, chiar 4.000, aşa că "roş-albaştri" s-au decis să fie gazde primitoare şi să le dea rivalilor un total de 1.200 de bilete, până la 5% din capacitatea stadionului Ghencea, informează gsp.
Rapidiştii vor trebui să plătească biletele din peluză, aşa că vor scoate la vânzare biletele la preţul de 10 lei unul.
"Într-adevăr, cei de la Steaua ne-au înştiinţat de faptul că pot veni mai mulţi suporteri decât e prevăzut în reciprocitate, chiar dacă ei nu au avut decât 400 de fani în Giuleşti", au precizat persoane din cadrul clubului Rapid, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Rapid
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close