Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problemă. Pot să-mi dau demisia

Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problemă. Pot să-mi dau demisia

Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problemă. Pot să-mi dau demisia
Sursa foto: Foto: GSP
15 Aug 2015   •   23:39

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Gigi Becali după ce patronul Stelei a declarat la finalul partidei dintre Steaua şi ASA, scor 1-1, că tehnicianul campioanei nu îi poate motiva pe jucători.

"Nu-i nici o problemă dacă discutăm lucrurile astea la televizor. Vom face o analiză şi vom vedea ce va fi. Vom vedea mîine dacă îl primesc pe Ţucudean. Nu vreau să vorbesc prea multe acum. Nu am o situaţie prea bună şi nu vreau să spun ceva ce aş putea regreta peste cîteva zile. Nu am fost surprins de declaraţiile patronului. Nu-i nici un fel de problemă dacă el a spus asta. Vom vedea mîine cu ce jucători ne vom trezi la antrenament", a spus Rădoi la conferinţa de presă, citat de GSP.

...despre demisie: "Nu aş accepta să rămîn la Steaua dacă echipa n-ar avea rezultate. Poate în acest moment nu sînt de Steaua, nu ţin de scaun. Pînă la urmă important e să meargă bine echipa. Am luat în calcul demisia încă de la început în cazul în care nu am rezultate cu Steaua. Mă simt frustrat în acest moment. Nu trebuie să-mi dau demisia după meciul cu Rosenborg, o pot face şi înainte".

...despre Cojocaru: "Haideţi să-l dăm afară din ţară acum. Niciodată nu se vorbeşte după ce el salvează echipa, deşi are doar 19 ani. Pe nimeni nu interesează că poate fi cel mai bun portar român".

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi steaua Gigi Becali
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close