Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Raul Rusescu înscrie dintr-un penalty inexistent, iar Steaua învinge pe FC Braşov cu 1-0

Raul Rusescu înscrie dintr-un penalty inexistent, iar Steaua învinge pe FC Braşov cu 1-0

Raul Rusescu înscrie dintr-un penalty inexistent, iar Steaua învinge pe FC Braşov cu 1-0
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    26 Noi 2011   •   21:59

Raul Rusescu a transformat un penalty uşor acordat şi a adus victoria Stelei în faţa lui FC Braşov, scor 1-0, pe Naţional Arena, în etapa a 15-a a Ligii I. Echipa lui Ilie Stan face 25 de puncte şi urcă pe locul 6, în timp ce formaţia de sub Tâmpa rămâne pe 12, cu 15 puncte.

Roş-albaştrii au început tare, iar Rusescu a avut prima ocazie în minutul 2, când a reluat cu capul pe lângă poartă centrarea foarte bună a lui Mihai Costea. Atacantul venit de la Urziceni a continuat să fie cel mai periculos om al gazdelor, având o altă şansă bună de a marca nouă minute mai târziu, când a tras în plasa laterală dintr-o poziţie dificilă.

Cu braşovenii setaţi în cea mai mare parte a timpului pe defensivă, echipa lui Ilie Stan a găsit cu greu spaţii pentru a se apropia de poarta lui Felguieras, fiind nevoie de o fază fixă pentru un nou moment periculos. În minutul 27, Brandan a executat bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar reluarea cu capul a lui Geraldo a fost respinsă în corner de goalkeeperul oaspeţilor.

Într-una din puţinele ocazii când s-au apropiat de careul lui Tătăruşanu, ardelenii au irosit cea mai mare ooportunitate a primei reprize, prin Cristescu, care a tras peste din 8 metri. O ratare pe care o vor regreta în minutul 44, când, la semnalizarea asistentului Cristi Nica, centralul Deaconu a dictat un penalty inexistent pentru Steaua, la un duel între Mihai Costea şi Felguieras, iar Rusescu a transformat fără probleme şi a deschis scorul.

După pauză, elevii lui Şumudică au fost mai insistenţi, iar Moutinho şi Cristescu ar fi putut egala, dacă Tătăruşanu nu ar fi avut două intervenţii excelente. La cealaltă poartă, Nikolic, scăpat singur cu Felguieras, şi Brandan au avut cele mai importante şanse de a închide meciul pentru bucureşteni.

Un moment mai puţin plăcut s-a petrecut cu zece minute înainte de final, când tehnicianul ospeţilor, Marius Şumudică, a fost eliminat pentru proteste, fostul antrenor al Rapidului chemându-şi jucătorii la margine, cu intenţia de a părăsi terenul. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar meciul a continuat. 

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu, Brandan - M. Costea (Nikolic 46), Rusescu, Fl. Costea (T. Bălan 65, I. Roşu 72)

FC Braşov: Felguieras - Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Di Stefano (Cr. Ionescu 73) - Paez (Buga 46), Viveiros, Bruno Madeira, Cristescu, Chipciu - Moutinho (Hadnagy 73).   

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close