Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Război total la Steaua. Peluza Nord a anunțat că nu va susține noua echipă

Război total la Steaua. Peluza Nord a anunțat că nu va susține noua echipă

Război total la Steaua. Peluza Nord a anunțat că nu va susține noua echipă
13 Dec 2016   •   22:15

După ce ieri unul dintre liderii Peluzei Sud a anunțat susținerea necondiționată a clubului înființat de armată, nucleul dur al Peluzei Nord a emis un comunicat în care a declarat că va rămâne circumspectă până lucrurile se vor clarifica în totalitate în privința brandului Steaua. 

"În urma comunicatului emis de CSA și a nenumăratelor voastre întrebări vreau să vă aduc la cunoștință următoarele: Grupul SKINS BERCENI va susține necondiționat echipa de fotbal STEAUA BUCUREȘTI care va deține culorile, palmaresul și istoria clubului în totalitate !!! Până în prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare în privința acestor aspecte !!!

Nu luăm parte la interesele ascunse si mârsăviile care se schimbă de la o zi la alta în ultimii doi ani !!! Când va exista confirmarea oficială a apartenenței palmaresului atunci vom reveni să ne susținem echipa !!! Nu vom susține o clonă, indiferent din ce parte vine !!! Demnitate, moralitate si bărbăție mai presus de toate", se arată în comunicatul grupării Skins Berceni, citat de gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close