Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Razie la speculanţii cu bilete la meciul Steaua - Chelsea. 70 de bilete au fost confiscate

Razie la speculanţii cu bilete la meciul Steaua - Chelsea. 70 de bilete au fost confiscate

Razie la speculanţii cu bilete la meciul Steaua - Chelsea. 70 de bilete au fost confiscate
Sursa foto: Foto captura Antena 3
04 Mar 2013   •   14:31

Mai mulţi speculanţi au fost amendaţi în Capitală, pentru trafic de bilete la meciul Steaua - Chelsea, în urma unei acţiuni a Jandarmeriei Capitalei la sfârşitul săptămânii trecute.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, luni, că în perioada 2-3 martie a desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea vânzării la suprapreţ a biletelor pentru partida Steaua - Chelsea, în urma cărora au fost confiscate 70 de bilete şi s-au dat amenzi în valoare de 3.000 de lei.
   
Cele 70 de bilete confiscate vor fi predate organizatorului meciului, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.
   
Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, astfel de acţiuni vor avea loc până la începerea partidei, care este programată, joi, de la ora 20.00.
  
Steaua va întâlni Chelsea în optimile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la Bucureşti, pe 7 martie, iar returul se va disputa pe 14 martie, la Londra.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Chelsea Londra s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a trecut în 16-imile competiţiei de formaţia cehă Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a învins în deplasare cu 1-0 şi a obţinut o remiză acasă, 1-1).







×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close