Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia FRF
de M.T.    |    13 Feb 2014   •   16:55

Răzvan Burleanu, şi-a depus, joi, dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, el declarând la ieşire că a îndeplinit toate condiţiile pentru a participa la alegerile care vor avea loc pe 5 martie.

„Totul a fost în regulă, am îndeplinit toate condiţiile de eligibilitate pentru a candida la preşedinţia FRF. Adrian Stângaciu şi Victor Cruceană s-au ocupat azi de depunerea dosarelor. Pe domnii Kassai şi Sandu nu am avut plăcerea să îi întâlnesc. Poate sunt la locul de muncă, dar poate sunt în spatele uşilor închise", a declarat Burleanu, citat de Mediafax.

Preşedintele federaţiei de minifotbal este încrezător în şansele sale de a-i urma lui Mircea Sandu la conducerea FRF: „Eu sunt încredinţat că voi câştiga aceste alegeri şi chiar din primul tur”.

Întrebat ce părere are despre Gheorghe Chivorchian, care îşi va anunţa oficial candidatura vineri şi o va lansa luni, Burleanu a precizat: „Fiecare are şansa lui în această competiţie. Eu nu mă lupt aici nici cu domnul Chivorchian, nici cu domnul Avram şi nici cu domnul Popescu sau restul candidaţilor. Scopul cu care am intrat în această luptă este să dărâmăm în acest sistem care a dus la faliment şi la dispariţia noastră din fotbalul mondial”.

La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Avram, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu şi fostul preşedinte al clubului Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra Neamţ Gheorghe Chivorchian.

De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF.

Actualul conducător al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

×
Subiecte în articol: razvan burleanu candidatura
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close