Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu despre Mutu: "Am destulă minte, nu mă cert cu jucătorii"

Răzvan Lucescu despre Mutu: "Am destulă minte, nu mă cert cu jucătorii"

Răzvan Lucescu despre Mutu: "Am destulă minte, nu mă cert cu jucătorii"
Sursa foto: razvan lucescu
10 Ian 2010   •   20:23

Selecţionerul Răzvan Lucescu nu vrea să intre în polemici cu Adrian Mutu. Criticat de jucătorul Fiorentinei pentru felul în care a tratat problema convocării sale la echipa naţională, Lucescu Jr. consideră că decizia cea mai bună este să nu răspundă în nici un fel. Tehnicianul nu vrea să dea verdicte în ceea ce-l priveşte pe problematicul jucător şi consideră că Mutu ar trebui să se concentreze mai mult asupra jocului său decât să dea declaraţii.
"Nu vreau să dau verdicte, nu pot da eu afară jucători de la echipa naţională. Cred că am destulă minte să nu intru într-o dispută cu un jucător de fotbal. El trebuie să joace, să-şi ajute echipa, nu să facă tot felul de comentarii", a precizat Lucescu într-o intervenţie la Digisport.
Lucescu a comentat şi accidentarea gravă a lui Chivu din meciul de la mijlocul săptămânii, cu Chievo Verona. Selecţionerul este îngrijorat mai ales pentru omul Chivu, despre care vorbeşte cu admiraţie, şi abia în planul secund vorbeşte despre calităţile sale de jucător.
"Nici nu ar trebui să ne preocupe fotbalistic accidentarea lui Chivu, e nevoie să privim lucrurile din perspectiva omului Chivu. E un profesionist desăvârşit, un lider, e căpitanul echipei naţionale şi un om foarte important pentru echipa naţională. Am fost şocat de ceea ce a păţit, cel mai important e ca el să fie capabil să-şi revină complet", a declarat Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close