Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu e cu gândul la victorie: Vreau să plecăm cu trei puncte de la Marijampole

Răzvan Lucescu e cu gândul la victorie: Vreau să plecăm cu trei puncte de la Marijampole

Răzvan Lucescu e cu gândul la victorie: Vreau să plecăm cu trei puncte de la Marijampole
Sursa foto: Razvan Lucescu
06 Iun 2009   •   15:25

Răzvan Lucescu se pregăteşte pentru debutul pe banca tehnică a echipei naţionale de fotbal. România joacă împotriva Lituaniei la Marijampole ?un meci cât o finală?, spune Lucescu, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Tehnicianul vrea să facă uitată înfrângerea cu 0-3 din meciul tur şi să debuteze cu dreptul.

?Este primul meu meci la naţională şi primul meci al noii echipe reprezentative a României. Cred că în acestă săptămână am reuşit să ne pregătim bine, iar atmosfera e foarte bună. Am venit aici pentru a câştiga. Nu fac strategii sau jocuri, sunt foarte sincer şi vreau să plecăm de la Marijampole cu trei puncte?, a afirmat Lucescu.

?Lituania este o echipă revelaţie, reprezintă un adversar dificil, omogen, cu mare putere de luptă. Deşi nu are veleităţi tehnice, Lituania practică un joc modern, are agresivitate şi pune în dificultate orice adversar. Pentru noi, meciul este o finală?, a completat selecţionerul.

Meciul de la Marijampole (ora 21,00) va fi arbitrat de o brigadă din Suedia, avându-l la centru pe Jonas Eriksson (35 de ani, arbitru FIFA din 2002). El va fi ajutat de arbitrul asistent Magnus Sjoblom (36 de ani, purtător al ecusonului FIFA din 2006), de arbitrul asistent Mathias Klasenius (34 de ani, arbitru FIFA din 2007) şi de arbitrul de rezervă Daniel Stalhammar (34 de ani, arbitru FIFA din 2004).

Observator pentru arbitraj a fost desemnat Guy Goethals (Belgia), iar Comisar FIFA a fost nominalizat slovenul Rudi Zavrl.

Lituania ? România se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe TVR 1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close