Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu revine cu victorie în grupele Europa League: Rapid a câştigat cu 1-0 la Tel-Aviv

Răzvan Lucescu revine cu victorie în grupele Europa League: Rapid a câştigat cu 1-0 la Tel-Aviv

Răzvan Lucescu revine cu victorie în grupele Europa League: Rapid a câştigat cu 1-0 la Tel-Aviv
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    15 Sep 2011   •   22:14

Răzvan Lucescu a revenit în grupele cupelor europene cu o victorie în deplasare. Rapid a câştigat cu 1-0 la Tel-Aviv, cu Hapoel, singurul gol al întâlnirii fiind înscris în startul părţii secunde de Ovidiu Herea.

 
Rapid a început mai bine şi, în minutul 5, ar fi putut primi un penalty la o intervenţie în careu asupra lui Cassio. Gazdele au reuşit în puţine momente să se apropie de poarta lui Coman, doar şutul lui Lala dându-i emoţii portarului giuleştean.
 
Elevii lui Lucescu jr. au continuat să facă jocul, iar Deac, şut de la marginea careului, şi Cassio, la capătul unei acţiuni lucrate de Grigore şi Deac, ar fi putut deschide scorul.
 
După o primă jumătate de oră în care rapidiştii au dominat, israelienii au revenit şi au controlat clar finalul de repriză, Coman blocându-l senzaţional în două rânduri pe Tamuz, în timp ce voleul din careu al lui Igiebor a trecut destul de aproape de poartă.
 
Scăpaţi de forcingul lui Hapoel, giuleştenii au revenit ma decişi de la vestiare. Partea a doua a început cu o centrare perversă a lui Roman, respinsă cu greu de Apoula, pentru ca în minutul 55 Herea să reuşească să marcheze cu o lovitură de cap, după o centrare de manual a lui Rui Duarte. Abia intrat pe teren, Pancu a fost aproape de 2-0, dar lobul său de la marginea careului a fost respins în corner de portarul gazdelor cu un reflex disperat.
 
La fel ca şi în prima repriză, finalul a aprţinut israelienilor, care ar fi putut egala în două rânduri, în minutele 87 şi 90, însă de fiecare dată Dani Coman a intervenit providenţial în faţa lui Toama şi a lui Tamuz. Între cele dou şanse uriaşe ale lui Hapoel, Yadin şi Surdu au fost eliminaţi, după ce s-au lovit reciproc.
 
Pentru Rapid urmează meciul de pe teren propriu cu PSV Eindhoven, care, în celălalt meci al grupei C, a învins acasă pe Legia Varşovia cu 1-0. Unicul gol al olandezilor a fost marcat de Mertens, în minutul 21.
 
Hapoel: Apoula - Pecalka, Fransman (Cohen 90+3), Badier, Kende, Oremus (Toama 73), Abutbul, Igiebor, Lala (Yadin 62), Damari, Tamuz
 
Rapid: Coman - Rui Duarte, Ezequias, Marcos Antonio, Burcă, Alexa, Deac, Grigore, Herea (Teixeira 85), Roman (Surdu 80), Cassio (Pancu 53).

 

×
Subiecte în articol: Rapid europa league Razvan Lucescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close