Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: Rezultat just, dar Franţa a avut mai multe ocazii şi, probabil, ar fi meritat victoria

Răzvan Lucescu: Rezultat just, dar Franţa a avut mai multe ocazii şi, probabil, ar fi meritat victoria

Răzvan Lucescu: Rezultat just, dar Franţa a avut mai multe ocazii şi, probabil, ar fi meritat victoria
Sursa foto: razvan lucescu
06 Sep 2009   •   10:05

Selecţionerul naţionalei Răzvan Lucescu aprecia, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că rezultatul meciulu cu Franţa ( 1-1) a fost unul just.
"Am întâlnit o echipă extrem de puternică, cu o valoare uriaşă. E un rezultat important, ţinând cont că suntem o echipă la început de drum şi astfel de meciuri ne ajută să creştem, ne dau încredere în organizare şi ne ajută să ne fixăm obiective importante. Cred că Franţa a avut mai multe ocazii şi, probabil, ar fi meritat să obţină victoria, dar, datorită spiritului de sacrificiu, a dorinţei de a ieşi un rezultat bun şi pentru că în niciun moment nu am crezut că vom pierde, consider că rezultatul e just", a spus Lucescu.

"Am reuşit să punem presiune pe construcţia Franţei, ne-am strâns repede în apărare şi nu le-am dat spaţii, iar jucătorii lor nu au putut ajunge la finalizare. Am avut o şansă uriaşă în prima repriză, iar dacă o făceam, rezultatul era diferit", a continuat acesta.

El a explicat că României îi lipseşte mentalitatea şi construcţia ?de jos? a unei echipe de talie mondială.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close