Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Recuperarea lui Emeghara, sub semnul întrebării. Ovidiu Petre revine în echipă

Recuperarea lui Emeghara, sub semnul întrebării. Ovidiu Petre revine în echipă

Recuperarea lui Emeghara, sub semnul întrebării. Ovidiu Petre revine în echipă
Sursa foto: ifeanyi emeghara
27 Oct 2009   •   16:31

Steaua speră în continuare la revenirea fundaşului lateral nigerian Ifeanyi Emeghara, dar aceasta se lasă aşteptată. Fotbalistul, care nu a mai jucat într-un meci oficial de aproape doi ani, resimte înţepături la ambii genunchi, unde a fost operat, şi are nevoie de fiecare dată de pungi de gheaţă.
Oficialii stelişti aşteaptă revenirea fundaşului care făcea furori la echipa militară în Liga Campionilor în urmă cu doi ani, cu toate că Petre Marin acoperă, încă, bine postul de fundaş stânga la cei 36 de ani ai săi.
"Într-o lună vom vedea dacă Emeghara poate fi şi fizic lângă echipă, dar nu va fi uşor. Vorbim de 2010, însă el poate reveni şi în două, trei săptămâni, e complicat cu el, însă nu e un caz pierdut. ?, a precizat directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, potrivit stelisti.ro
?Petre Marin are 36 de ani, dar toată lumea spune că este printre cei mai buni jucători ai Stelei. Dacă Emeghara ar fi refăcut, plus Petre Marin apt, nu ştiu dacă ar fi prioritară găsirea unui alt fundaş stânga, dar asta ar trebui să o ştim din timp", a încheiat Panduru.
Ovidiu Petre revine în echipa Stelei
În altă ordine de idei, Steaua aşteaptă revenirea unul alt accidentat de durată, Ovidiu Petre. Mijlocaşul defensiv nu a mai jucat în ultimele şapte luni şi a fost operat la genunchi. Problemele lui Petre pleacă de la cantonamentul turcesc care a precedat Campionatul European de anul trecut, când jucătorul s-a accidentat la volei şi a jucat cu dureri multe luni din acel moment.
În cele din urmă, a fost operat şi revenirea sa este aşteptată chiar la meciul de Cupa României cu Gloria Bistriţa de miercuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close