Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rednic anunţă că Julio Cesar vrea să plece de la Dinamo

Rednic anunţă că Julio Cesar vrea să plece de la Dinamo

Rednic anunţă că Julio Cesar vrea să plece de la Dinamo
Sursa foto: Julio Cesar, fundaº
14 Ian 2009   •   19:07

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, va trebui să îi găsească un înlocuitor fundaşului central brazilian Julio Cesar. Aflat de doar jumătate de sezon la formaţia din cartierul Ştefan cel Mare al Capitalei, Julio Cesar a cerut conducerii la revenirea în ţară să i se desfacă înţelegerea cu clubul. Cel care a anunţat această intenţie a fundaşului, antrenorul Rednic, spune, conform Mediafax:
"Nu ştiu exact datele despre Julio Cesar. Vom avea o şedinţă în care cred că se va lua în discuţie şi situaţia lui. Din moment ce nu s-a prezentat la timp la pregătire înseamnă că are alte gânduri. El a venit de aseară în ţară, s-a întâlnit astăzi cu domnul Nicolae Badea şi am înţeles că îşi doreşte să rezilieze contractul."
"Normal că am soluţii în cazul în care el nu va mai veni. Am spus clar că în cazul în care va pleca un jucător, vom găsi alte soluţii. Va veni altcineva", a asigurat "Puriul". Deşi nu a făcut public numele ţintelor lui Dinamo, el susţine că Dinamo nu va avea probleme să găsească un înlocuitor pentru Julio Cesar.
Fundaşul a venit la Dinamo în vara lui 2008, din postura de jucător liber de contract, ultima lui echipă fiind gruparea elenă Olimpiakos Pireu. Brazilianul a mai jucat de-a lungul carierei sale la Real Madrid, AC Milan şi Benfica, fiind câştigător al Ligii Campionilor cu gruparea "blanco".
Despre cel mai nou transfer al lui Dinamo, senegalezul Ousmane N'Doye, Mircea Rednic a declarat că este foarte mulţumit, chiar dacă ar fi avut şi variante de rezervă pe acel post de la mijlocul terenului. Dacă nu ar fi venit N'Doye, spune "Puriul", s-ar fi încercat aducerea fostului rapidist, Florin Şoavă, de la formaţia din Rusia, FC Khimki.
"Dacă N'Doye nu semna cu Dinamo, era vorba să-l luăm pe Şoavă. Demaram tratativele cu el şi cred că semna, chiar dacă au fost unele probleme legate de durata contractului, pentru că el voia pe doi ani şi jumătate. Eu însă mi l-am dorit mai mult pe N'Doye şi acum nu se mai pune problema ca Şoavă să ajungă la Dinamo. N'Doye are un contract convenabil şi e un jucător care mie îmi place foarte mult", a încheiat Rednic.
Transferul lui N'Doye a fost anunţat de către directorul executiv al clubului, Cristi Borcea, în cursul zilei de miercuri.
Foto: 4football.wordpress.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic FC Dinamo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close