Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rednic are gânduri de ducă: ?Fie pâinea cât de rea, tot mai bună-n Belgia?

Rednic are gânduri de ducă: ?Fie pâinea cât de rea, tot mai bună-n Belgia?

Rednic are gânduri de ducă: ?Fie pâinea cât de rea, tot mai bună-n Belgia?
27 Apr 2009   •   22:09

Antrenorul liderului din Liga I, Mircea Rednic, a lăsat de înţeles că ar putea părăsi pe Dinamo la finalul acestui sezon. Tehnicianul ?câinilor? a indicat şi care ar putea fi următoarea sa destinaţie: Belgia.

?Am o datorie faţă de conducerea clubului şi faţă de suporteri, pe care trebuie să o îndeplinesc. Vreau foarte mult să câştig titlul de campion şi Cupa României, după care pot să îmi văd de treaba mea. Fie pâinea cât de rea, tot mai bună-n Belgia?, a fost declaraţia dată de antrenorul alb-roşilor pe aeroportul Henry Coandă, conform Gazetei Sporturilor, înainte ca Dinamo să plece spre Cluj pentru meciul de Cupă cu FC Timişoara.

Nu este pentru prima oară când Mircea Rednic declară că şi-ar dori să pregătească o echipă din Belgia. De altfel, tehnicianul alb-roşilor a evoluat în această ţară între 1991 şi 1997, la St. Truiden şi Standard Liege, păstrându-şi relaţiile făcute acolo.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo i-a înţepat pe oficialii Federaţiei, care nu l-au inclus pe lista posibililor selecţioneri. ?Dacă îi luăm pe toţi cei trei care sunt în cursă pentru echipa naţională, nu au performanţele mele. Dar unul e rege, unul e băiatul lu' tata şi aşa mai departe. După ultimele rezultate, eu cred că Dan Petrescu ar trebui să fie numit antrenor la echipa naţională?, a conchis Rednic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic Dinamo
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close