Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rednic compătimeşte Steaua: "Roş-albaştii sunt ai nimănui"

Rednic compătimeşte Steaua: "Roş-albaştii sunt ai nimănui"

Rednic compătimeşte Steaua: "Roş-albaştii sunt ai nimănui"
Sursa foto: mircea rednic
13 Apr 2009   •   08:52

Situaţia critică de la Steaua nu l-a lăsat rece nici pe antrenorul rivalei Dinamo, Mircea Rednic. Cu patronul Gigi Becali în arest, tehnicianul crede că jucătorii nu îşi mai pot găsi liniştea şi concentrarea necesare performanţei la acest nivel. Pentru că nu mai este Becali să îi apere, Rednic spune că steliştii parcă sunt ai nimănui.
"Cred că jucătorii suferă pentru că patronul lor este acolo unde este. Când era Gigi lângă ei, se simţeau protejaţi. Acum parcă sunt ai nimănui. Nu poţi face performanţă în asemenea condiţii", a precizat Rednic pentru gsp.
Nici foştii jucători din Ghencea nu sunt deloc liniştiţi atunci când se gândesc la situaţia de la fostul lor club. Fost căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, acum în Serie B la Rimini, ştie de ce jucătorii nu se pot concentra cum ar trebui la meciuri.
"Poţi juca fără griji atunci când ştii că patronul e în ordine şi te poate plăti. Dar când cel care susţine material clubul e arestat, normal că ai emoţii şi eşti afectat", a declarat bătăiosul mijlocaş.
Criza este recunoscută şi de jucătorii din actualul lot al Stelei. George Ogăraru, împrumutat în acest sezon de "roş-albaştri" de la formaţia olandeză Ajax Amsterdam, recunoaşte că situaţia este una foarte grea.
"E cel mai greu moment pe care îl traversez de când am început să joc fotbal", a spus Ogăraru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic FC Steaua
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close