Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rednic: Steaua ne-a dominat, am avut şi noroc

Rednic: Steaua ne-a dominat, am avut şi noroc

Rednic: Steaua ne-a dominat, am avut şi noroc
01 Noi 2008   •   23:49

Dacă la finalul partidei Dinamo-Steaua (1-1), antrenorul din Ghencea declara că s-a văzut cine a fost echipa mai bună, şi Mircea Rednic a recunoscut faptul că Dinamo a remizat cu noroc în faţa Stelei.
?Ei au început mai bine, ne-a fost greu să fim conduşi din minutul 8. Cred că diferenţa a făcut-o pregătirea fizică. Una peste alta este un rezultat echitabil. Nu facem calcule de acum, important e că ştim să gestionăm jocurile cu echipele mici. Steaua ne-a dominat, am avut şi noroc, puteam bate, însă nu cred că am fi meritat", a spus Rednic.
"Criticaţi vom fi şi acum pentru joc, deşi am mai cîştigat un punct în clasament faţă de Urziceni. Felicit suporterii şi le mulţumesc pentru suport şi îmi pare rău că jocul nu e cel pe care îl doresc. Dinamo va juca şi spectaculos", a ironizat antrenorul pe cei care îl critică. Oricum acesta nu a uitat să menţioneze că mai este mult până la încheierea campionatului şi contează foarte mult cum sunt gestionate meciurile. Iar la acest capitol, conform declaraţiilor lui Rednic, Dinamo s-a arătat foarte bună în acest sezon. Mai ales că ?nu mai există echipe mici?.
Antrenorul dinamovist a recunoscut că a fost nevoit să schimbe tactica iniţială mai ales când a văzut că echipa era total depăşită la mijlocul terenului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close