Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Replică tăioasă a lui Papp, după ce a "îngropat" Steaua: "Aceste persoane nu merită nimic"

Replică tăioasă a lui Papp, după ce a "îngropat" Steaua: "Aceste persoane nu merită nimic"

Replică tăioasă a lui Papp, după ce a "îngropat" Steaua: "Aceste persoane nu merită nimic"
06 Aug 2015   •   11:52

Paul Papp a fost desemnat ţapul ispăşitor după eliminarea Stelei din preliminariile Ligii Campionilor şi un val de critici s-a abătut asupra internaţionalului român care a greşit la toate golurile în meciul Partizan-Steaua. După ce şi-a asumat vina eşecului de la Belgrad, Papp a revenit târziu în noapte cu o postare pe Facebook, la o poză cu soţia şi fiica lui.

"Aceste două fiinţe cu siguranţă mă vor ajuta să merg mai departe! A fost o seară neagră pentru mine într-adevăr aşa cum au fost unele din copilăria mea, dar cu ajutorul familiei şi cu ajutorul Lui Dumnezeu voi trece încă o dată peste această noapte! Şi doar o noapte va fi! Căci despre critici...le merit...dar în România e un obicei firesc să dai într-un om care e jos, care doar el ştie ce e în sufletul lui!

E foarte uşor să arunci cu mult noroi ! Azi, de fapt, e foarte greu să auzi cuvinte sincere şi frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merită nimic pentru că ei oferă doar ură şi atît! Pentru că ei n-au avut o familie care să ofere dragoste şi afecţiune necondiţionată (de bani )!

Asta am fost eu în această seară şi voi rămîne la fel de puternic şi ambiţios cum am fost şi pînă acum! Voi trece şi voi reveni şi mai puternic şi voi demonstra că nu aveţi dreptate de fiecare dacă cînd voi mai călca iarba! Vă iubesc enorm şi imi e foarte dor de voi!!"
, a scris Papp pe reţeaua de socializare.



 
Aceste doua fiinte cu siguranta ma vor ajuta sa merg mai departe ! A fost o seara neagră pentru mine intradevar asa cum...

Posted by Paul Papp on 5 August 2015

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close