Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Revoluţia lui Pinalty: "Dacă un arbitru este recuzat de 5 cluburi, să fie retrogradat"

Revoluţia lui Pinalty: "Dacă un arbitru este recuzat de 5 cluburi, să fie retrogradat"

Revoluţia lui Pinalty: "Dacă un arbitru este recuzat de 5 cluburi, să fie retrogradat"
Sursa foto: gheorghe stefan
12 Sep 2009   •   15:31

Gheorghe Ştefan vrea să facă revoluţie în arbitraj. Nemulţumit de prestaţia oficialilor de la meciul Braşov-Ceahlăul, preşedintele clubului moldovean doreşte să introducă nooi reguli.
"Eu n-am nevoie de Danşa să mai mă arbitreze niciodată! Mă uit şi la Rapid, i-a furat Ionel Popa şi acum Avram l-a delegat după suspendare tot la un meci al Rapidului. Este incredibil ce se întâmplă în arbitrajul românesc. M-am săturat să băgăm bani şi să fim umiliţi şi să nu mai conteze nimic din ceea ce spunem. Eu l-am recuzat pe Popa ăsta din Paşcani, şi în special pe ăia care sunt din Iaşi sau de pe lângă Iaşi. Nu vreau să mă arbitreze ei niciodată!
O să propun ca de azi înainte dacă un arbitru este recuzat de cel puţin cinci cluburi, acesta să fie retrogradat în eşalonul inferior, şi tot aşa. Să vedem dacă o să mai greşească şi o să mai facă ceva intenţionat. Sunt sătul de arbitraje şi delegări la comandă!" declara oficialul.
Formaţia FC Braşov a învins, vineri, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Robert Ilyeş, în minutul 77, din penalti.
La finalul partidei, antrenorul Florin Marin a alergat spre membrii brigăzii de arbitri, cărora le-a reproşat acordarea penaltiului, dar şi mai multe cartonaşe galbene pe care arbitrul Ciprian Danşa nu le-a acordat pe parcursul partidei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arbitri
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close