Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rezultat ruşinos pentru naţionala de tineret a României, 2-2 cu Insulele Feroe

Rezultat ruşinos pentru naţionala de tineret a României, 2-2 cu Insulele Feroe

Rezultat ruşinos pentru naţionala de tineret a României, 2-2 cu Insulele Feroe
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Iun 2013   •   22:37

Naţionala de tineret a României a debutat cu stângul în grupa a 6-a din preliminariile Campionatului European din 2015.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a obţinut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, cu Insulele Feroe, într-un meci disputat în deplasare.

Micii tricolori au fost conduşi la pauză, după ce Zachariasen a deschis scorul în minutul 29, însă Iancu a reuşit să egaleze la două minute de la reluare.

Cu cinci minute înainte de finalul întâlnirii, Buş a marcat ceea ce părea să fie golul victoriei pentru România, dar gazdele au obţinut un punct nesperat graţie reuşitei lui Igason din al patrulea minut de prelungire.

Selecţionerul Emil Săndoi a folosit o echipă din care nu au lipsit portarul lui Juventus, Brănescu, noua achiziţie a Stelei, Stanciu, sau Iancu, jucătorul care evoluează pentru noua campioană din partea a doua a sezonului recent încheiat.

Cu toate acestea, tinerii jucători români nu au reuşit să obţină mai mult de un punct în faţa celui mai accesibil adversar din grupă, şansele de calificare părând să fie deja compromise, în condiţiile în care celelalte rivale sunt Germania, Irlanda şi Muntenegru.

România: Brănescu - Bălaşa (Manole 46), Plămadă, Toşca, Creţu - Benzar - Serediuc, Stanciu, Cârstocea (Buş 78), Iancu - Ciolacu (Gavra 66)

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close