Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România a ratat calificarea la CE de tineret, după 0-0 cu Anglia la Botoşani

România a ratat calificarea la CE de tineret, după 0-0 cu Anglia la Botoşani

România a ratat calificarea la CE de tineret, după 0-0 cu Anglia la Botoşani
12 Oct 2010   •   16:31

Echipa naţională de tineret a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2011, care va avea loc în Danemarca, după ce a pierdut barajul cu Anglia.

România a remizat, scor 0-0, în partida retur, de la Botoşani, după ce britanicii s-au impus cu 2-1 în partida tur. Meciul din Moldova a semănat pe alocuri cu partida pe care naţionala de seniori a disputat-o în Franţa, rolurile fiind inversate. Într-o partidă pe care România a dominat-o şi în care Anglia s-a apărat conştiincios, deznodământul nu a fost de partea celor răbdători, ci a avut acelaşi efect negativ pentru fotbalul românesc.

România a atacat constant pe stadionul Municipal, însă nu a avut parte de acel strop de noroc, sau ajutor din partea arbitrilor, pe care l-au avut francezii pe Stade de France. Meciul s-a încheiat cu o mare ocazie de partea tricolorilor, în urma unui corner executat de Torje. Mingea s-a scurs prin faţa porţii şi a fost îndepărtată, la fel ca participarea României la un turneu final, fie el şi de tineret.

Elveţia şi Islanda s-au calificat, luni, la turneul final din Danemarca. Elveţia a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu reprezentativa Suediei, după ce pe teren propriu s-a impus cu scorul de 4-1. Islanda a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata Scoţiei, un scor similar cu cel din tur.

Partidele Croaţia - Spania (în tur 1-2), Belarus - Italia (în tur 0-2), Grecia - Cehia (în tur 0-3) şi Ucraina - Olanda (în tur 3-1) se vor disputa marţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close