Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România ?A? ? Steaua 4-1. Hat-trick Gigel Bucur, într-un meci în care a jucat şi Dorinel

România ?A? ? Steaua 4-1. Hat-trick Gigel Bucur, într-un meci în care a jucat şi Dorinel

România ?A? ? Steaua 4-1. Hat-trick Gigel Bucur, într-un meci în care a jucat şi Dorinel
05 Dec 2008   •   16:37

Deşi a condus cu 1-0 la pauză, Steaua a fost învinsă, vineri, de reprezentativa divizionară a României cu scorul 4-1, într-o partidă amicală în care a jucat 40 de minute şi antrenorul roş-albaştrilor Dorinel Munteanu. Meciul din Ghencea s-a disputat cu tribunele goale, la cererea clubului Steaua.
Scorul a fost deschis de Arthuro, în minutul 31, care intrase în minutul 2 î locul lui Pantelis Kapetanos, grecul acuzând uşoare probleme medicale. Rezultatul a fost răsturnat de Gigel Bucur, în minutele 48 şi 52, pentru ca Bicfalvi să ducă scorul la 3-1 pentru selecţionata divizionară în minutul 65, iar Bucur să reuşească hat-trick-ul zece minute mai târziu.
România a obţinut astfel a doua victorie în meciurile amicale din această săptămână, după ce miercuri a învins selecţionata de tineret cu scorul de 3-1, la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia.
Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a fost trecut pe foaia de joc pentru acest meci, cu numărul 40, el cerându-i permisiunea selecţionerului Victor Piţurcă pentru a face acest lucru. Antrenorul roş-albaştrilor a intrat pe teren în minutul 52 al partidei, atunci când l-a înlocuit pe portughezul Tiago.
Au evoluat echipele:
Steaua
Zapata (Cernea 30, Vâtcă 60) - Baciu, Rădoi (Rusu 46), Ghionea (Rada 46), P. Marin (Filip 46) - Ov. Petre (Abel Moreno 46), Tiago (D. Munteanu 52) - Nicoliţă (Semedo 46), D. Moreno (Pleşan), Toja - Kapetanos (Arthuro 2, Mustaţă 52). Antrenor: Dorinel Munteanu.
România A
Pantilimon (Tătăruşanu 46) - Dănănae, Luchin (Găman 46), Ciucă (Tudose 46), Latovlevic - Ropotan (Bicfalvi 46) - Roman (G. Bucur 46), Prepeliţă (Bourceanu 46), Deac (Cr. Tănase 46), Curtean (Varga 46) - Goga (Curtean 76). Antrenor: Victor Piţurcă.
Singurii jucători care nu au evoluat niciun minut, deşi au fost trecuţi pe foaia de joc, au fost Bogdan Stancu de la Steaua, respectiv Alexandru Piţurcă de la reprezentativa României.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti nationala Romaniei
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close