Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România ? Croaţia 1-2. Moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma (VIDEO)

România ? Croaţia 1-2. Moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma (VIDEO)

România ? Croaţia 1-2. Moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma (VIDEO)
11 Feb 2009   •   21:09

Prefaţând partida amicală dintre România şi Croaţia, disputată pe stadionul ?Steaua?, ultima înaintea meciului cu Serbia din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud 2010, Ionuţ Lupescu a declarat, în direct la Antena 1, că şi-ar dori o victorie a ?tricolorilor? în memoria handbalistului Marian Cozma.
?E o tragedie pentru tot sportul românesc, nu doar pentru handbal. Vreau să transmit pe această cale condoleanţe familiei Cozma. Vom ţine un moment de reculegere şi dacă vom reuşi să câştigăm cred că băieţii vor dedica această victorie lui Marian Cozma?, a declarat Lupescu.
Partida a început, aşa cum anunţa directorul general al FRF, cu un moment de reculegere. Cei aproximativ 5.000 de spectatori au aplaudat pe întreaga perioadă a acestui moment, în timp ce pe tabela din Ghencea s-au succedat fotografii cu Marian Cozma. Totodată, în tribune au fost afişate mai multe dedicate memoriei lui handbalistului decedat în Ungaria, iar jucătorii celor două formaţii au evoluat cu banderole negre pe braţ.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close