Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Echipa națională, cotată cu șansa a doua în disputa cu danezii

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Echipa națională, cotată cu șansa a doua în disputa cu danezii

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Echipa națională, cotată cu șansa a doua în disputa cu danezii
23 Mar 2017   •   13:06

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Duelul România - Danemarca, din preliminariile CM 2018, este, probabil, cel mai important meci al echipei naționale în această primă jumătate a anului. O victorie ar însemna nu doar un pas important în clasament, ci și un mult necesar plus de încredere, capitol la care echipa pregătită de Cristoph Daum pare să sufere.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Din anturajul naționalei au venit și primele vești, după ce atacantul echipei Bursaspor, Bogdan Stancu, a părăsit cantonamentul primei reprezentative, el neputând fi recuperat la timp pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale, a anunţat FRF.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Staful tehnic şi cel medical ale naţionalei au luat hotărârea ca Bogdan Stancu să revină la echipa de club pentru recuperare.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. O veste proastă pentru Daum, care va avea mai puțină flexibilitate tactică, o veste bună însă pentru mulți microbiști, care nu au fost tocmai mulțumit de randamentul lui Stancu la echipa națională.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Chiar dacă joacă în deplasare, Danemarca este cotată drept favorită la casele de pariuri. Danezii sunt considerați echipa mai valoroasă, iar România vine cu șansa a doua și pentru că tricolorii suferă masiv în ofensivă,

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Disputa României cu Danemarca - duminică, la Cluj - pare decisivă pentru tricolori în perspectiva obţinerii locului secund la barajul pentru CM 2018. Pe hârtie, nordicii stau mult mai bine decât tricolori, cotele de piaţă ale elevilor lui Hareide fiind impresionante.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Noua generaţie a Danemarcei se anunţă una de clasă, în condiţiile în care, cu excepţia portarului Schmeichel (30 de ani), niciun alt jucător care este în cărţi pentru primul "11" nu este aproape de a schimba "prefixul" în "3". "Gaşca nebună" a danezilor are un viitor glorios, sunt convinşi specialiştii, iar cifrele fotbaliştilor confirmă aşteptările mari.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Liderul nordicilor e fără îndoială Christian Eriksen, "maşina de assisturi" a lui Tottenham (cotat la 35 de milioane de euro, cât tot primul "11" al lui Daum). Fostul jucător al lui Ajax nu este doar un pasator excelent, el apărând foarte des la finalizare şi executând perfect fazele fixe. Are 29 de goluri în 123 de partide pentru Spurs, astfel că anihilarea lui este cheia obţinerii unui rezultat pozitiv duminică seară. De partea cealaltă, prima reprezentativă a României îl propune pe Stanciu drept cel mai bine cotat jucător, mijlocaşul lui Anderlecht valorând 7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, notează DigiSport.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Primul "11" anticipat al Danemarcei are o valoare impresionantă (112,75 milioane), asta în condiţiile în care Dolberg, tânărul minune pentru care se bat toţi granzii Europei (United e în pole-position pentru a-l transfera), va absenta. În ceea ce ne priveşte, tot lotul lui Daum valorează 57,9 milioane de euro.

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Posibila echipă de start a Danemarcei

Schmeichel (Leicester, 8 milioane) - Kjaer (Fenerbahce, 11,5 milioane), Christensen (Monchengladbach, 16 milioane), Vestergaard (Monchengladbach, 10 milioane) - Ankersen (FC Copenhaga, 1,5 milioane), Wass (Celta Vigo, 10 milioane), Hojbjerg (Southampton, 8 milioane), Durmisi (Betis, 2 milioane) - Eriksen (Tottenham, 35 de milioane) - Jorgensen (Feynoord, 9 milioane), Cornelius (FC Copenhaga, 1,75 milioane)

TOTAL: 112,75 milioane de euro

ROMÂNIA-DANEMARCA LIVE. Extrem de tehnicul jucător al lui Werder, Thomas Delaney (cotat la 4,5 milioane) şi vârful lui Boro, Viktor Fischer (5 milioane), pot fi şi ei oricând variante pentru primul "11", Hareide urmând a se decide pe ultima sută de metri dacă va miza pe ei de la început.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close