Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România Under-21 a remizat în Kazahstan, scor 1-1, în preliminarile CE 2013

România Under-21 a remizat în Kazahstan, scor 1-1, în preliminarile CE 2013

România Under-21 a remizat în Kazahstan, scor 1-1, în preliminarile CE 2013
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    02 Sep 2011   •   19:42
Echipa naţională a României Under-21 a remizat pentru a doua oară cu reprezentativa similară a Kazahstanului în preliminariile Campionatului European din 2013. Micii tricolori au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida care a avut loc la Almaty şi acumulează două puncte din tot atâtea meciuri în grupa a 9-a.
 
Elevii lui Emil Săndoi au deschis scorul în minutul 30, prin Grozav, care a finalizat cu un şut de la marginea careului o acţiune personală. Românii puteau intra la vestiare cu un avantaj mai mare, dar lovitura de cap a lui Rada a lovit bara.

În partea a doua, tot echipa României a dictat ritmul, dar gazdele au egalat cu un sfert de oră înainte de final, atunci când Beisebekov a prins un şut senzaţional de la aproximativ 40 de metri care a intrat în poartă după ce a ciupit şi bara transversală. Sergiu Buş a avut ultima şansă de a marca, dar mingea trimisă cu capul de atacantul de la FCM Tg. Mureş a trecut puţin peste.
 
Următorul meci al echipei României va avea loc marţi, la Mediaş, împotriva Letoniei, echipă care a fost învinsă pe teren propriu de Franţa, scor 0-3. „Cocoşii” au preluat astfel primul loc în grupă, depăşind la golaveraj naţionala Slovaciei.
 
Kazahstan: Otarbayev - Akhmetov, Suyumbayev, Kuantayev (Chshyotkin 63), Tagybergen, Lisenkov, Beisebekov, Goryachiy, Lunin (Sariyev 46), Suyunov (Azamatov 81), Dzholchiyev 
 
România: Moldovan – Râpă, Muth, I.Rada, Beţa, Anton, C.Matei (Brata 67, Stanciu 85), Selagea (Sg. Buş 79), Grozav, Ţucudean, G.Enache.

 

×
Subiecte în articol: România kazahstan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close