Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Romeo Surdu: Sper să fie doar începutul unui an de vis (VIDEO)

Romeo Surdu: Sper să fie doar începutul unui an de vis (VIDEO)

Romeo Surdu: Sper să fie doar începutul unui an de vis (VIDEO)
18 Iul 2009   •   13:21

MVP-ul partidei dintre Steaua şi Ujpest, Romeo Surdu, este pe cai mari. A revenit în Ghencea cu gol şi a făcut un pas important spre împăcarea definitivă cu fanii. ?Am fost tare fericit. Poate de-asta am şi adormit târziu, m-am odihnit doar patru ceasuri?, dezvăluie cel care a marcat primul gol oficial al roş-albaştrilor în acest sezon.

?Meciul cu maghiarii a fost o confirmare a perioadei bune din partidele de pregătire, continuitatea evoluţiilor bune de la Braşov, dar, mai ales, am vrut să demonstrez că merit să joc titular la Steaua. Sper ca ăsta să fie doar începutul unui an de vis pentru mine şi pentru echipă?, a declarat Surdu pentru Gazeta Sporturilor. Atacantul stelist nu a uitat să trimită un mesaj şi către suporteri: ?Mă bucur că am reuşit să le recâştig încrederea. Faptul că am marcat a contribuit, practic, la noul început în relaţia mea cu galeria?.

Planurile de viitor ale lui Romeo Surdu cuprind titlul de campion cu Steaua şi prezenţa în echipa naţională. Întrebat care vor fi principalii adversari ai roş-albaştrilor în Liga I, atacantul a răspuns că vom asista la o dispută în şase: ?Urziceni, CFR, Poli Timişoara, Rapid şi Dinamo. Va fi o luptă dusă în şase?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close