Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ropotan şi Pulhac, din nou în club, deşi ultimul abia fusese reprimit în lot

Ropotan şi Pulhac, din nou în club, deşi ultimul abia fusese reprimit în lot

Ropotan şi Pulhac, din nou în club, deşi ultimul abia fusese reprimit în lot
10 Ian 2009   •   18:37

Fotbaliştii lui Dinamo, Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac, au fost surprinşi din doi în club, în noaptea de joi spre vineri. De data aceasta, ei au mers în clubul bucureştean Cuando. Cei doi, vedete ale scandalului "maneaua", se joacă cu focul, astfel, în condiţiile în care conducerea clubului este foarte sensibilă în aceste momente la ce fac fotbaliştii "alb - roşii".
Cei doi au stat în club până la ora 3 dimineaţa, când au plecat cu un taxi în care, conform cotidianului Click, erau câteva fete. Jucătorii au confirmat ieşirea în oraş, dar nu şi că au fost implicate şi fete în această poveste. "E adevărat că am sărbătorit cu câţiva prieteni în clubul Cuando, dar n-am întrecut măsura. Nu m-am urcat în nici un taxi şi nici nu ştiu despre ce fete e vorba. Ne-a dus un prieten cu maşina acasă", a negat Pulhac prezenţa fetelor, pentru Click.
Fundaşul stânga al lui Dinamo a fost reprimit în lotul primei echipe de către tehnicianul Mircea Rednic şi, după ce sănătatea îi va reveni la normal după accidentarea suferită în toamna lui 2008, se va alătura echipei în stagiile de pregătire din Turcia. Vestea reprimirii în lot a fost făcută publică de curând de către clubul din Ştefan cel Mare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close