Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ruşinos! Dinamo, ca şi eliminată din Europa League, după ce fanii au intrat pe teren la meciul cu Liberec (VIDEO)

Ruşinos! Dinamo, ca şi eliminată din Europa League, după ce fanii au intrat pe teren la meciul cu Liberec (VIDEO)

Ruşinos! Dinamo, ca şi eliminată din Europa League, după ce fanii au intrat pe teren la meciul cu Liberec (VIDEO)
20 Aug 2009   •   22:58

Dinamo Bucureşti s-a făcut de râs la toate capitolele în Europa League. Pe teren, jucătorii s-au văzut conduşi cu 2-0 de Slovan Liberec, pe finalul partidei, iar în tribune fanii şi-au dat iar în petec. Nicio noutate! Suporterii au pătruns pe teren, arbitrul a oprit meciul înainte de termen, iar Dinamo va pierde meciul cu 0-3 la ?masa verde?, şi riscă eliminarea din competiţiile europene nu doar în acest sezon.

Expertă în eliminări ruşinoase din cupele europene (ex: Elfsborg, NEC, Nentori), Dinamo s-a văzut condusă de Slovan Liberec încă din minutul 5, când Liska a deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată. Opt minute mai târziu, Kerici ratează o imensă ocazie la poarta lui Dolha, după ce a scăpat singur cu portarul dinamovist. În minutul 18, tot Kerici îl ridiculizează pe Scarlatache şi scapă singur spre poarta lui Dolha, lateral stânga. Centrarea lui în careu este respinsă însă în corner.

Astfel, în prima jumătate de oră din ?groapă? a contat doar Slovan. Dinamo a ieşit pe un contraatac în minutul 28, prin Torje, însă nimeni nu a reuşit să ţină pasul cu el şi să îl ajute, astfel că mingea a ajuns la portarul advers. Nici repriza a doua nu a adus vreo schimbare în atitudinea, talentul sau forma ?câinilor?, care au avut mare noroc cu Dolha în câteva rânduri.

După o oră de joc, Andrei Cristea şi Marius Niculae au ratat două lovituri de cap din poziţii foarte bune. În minutul 81, Dolha are un reflex uimitor şi salvează Dinamo, însă doar pentru trei minute, pentru că Blazek nu îi iartă pe dinamovişti şi urcă scorul la 2-0, după ce s-a jucat prin careul lui Dolha.

A fost golul care le-a luat minţile fanilor. Unul mai îndrăzneţ a intrat pe teren şi a alergat preţ de un minut, fiind prins în cele din urmă de stewarzi. Atunci s-au enervat fanii din ?Peluza Cătălin Hâldan? şi au început să dea cu picioarele în gardul despărţitor. Până s-a rupt! Peste 100 de fani dinamovişti au pătruns în teren, înjurând jucătorii şi conducerea, iar arbitrul a oprit imediat meciul. Exasperaţi de jocul prost făcut de dinamovişti, fanii au zis să se dea ei în spectacol. A fost unul însă de prost gust, care nu face altceva decât să dăuneze clubului şi spectatorilor civilizaţi.






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close