Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sabău, resemnat după 0-2 cu Stuttgart: Avem doar public de Liga Campionilor

Sabău, resemnat după 0-2 cu Stuttgart: Avem doar public de Liga Campionilor

Sabău, resemnat după 0-2 cu Stuttgart: Avem doar public de Liga Campionilor
19 Aug 2009   •   14:45

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, este resemnat în privinţa şanselor de calificare în grupele Ligii Campionilor, după ce formaţia sa a fost învinsă de Vfb Stuttgart, cu scorul de 2-0, pe teren propriu.

"Poate a fost vorba şi despre o suficienţă din partea băieţilor după rezultatele de până acum. Trebuie să fim realişti, şansele de calificare sunt foarte mici, mai ales că avem şi câţiva absenţi importanţi. Vom merge la Stuttgart să nu ne facem de râs. Deocamdată avem public de Champions League, iar pentru noi este o experienţă bună, vedem la ce nivel suntem şi ce ne mai trebuie ca să ajungem sus", a spus Sabău.

Marian Iancu a declarat la rândul lui că se simte umilit. "Doar doi sau trei jucători merită să meargă mai departe, restul şi-au demonstrat limitele morale şi chiar de talent. Asta este, trebuie să ne recunoaştem limitele. Trebuie să facem puncte acum în Europa League, pentru a aduce puncte la coeficientul României. În seara asta nu pot să spun care sunt obiectivele pentru viitor, pentru că sunt prea supărat. Pur şi simplu mă simt umilit", a spus Marian Iancu la GSpTV.

Şi Dan Alexa este resemnat în privinţa calificării şi a declarat că a jucat cu reţinere după ce a primit cartonaşul galben în urma unui duel cu Marica. "Poate a fost şi vorba despre o lipsă de concentrare din partea noastră, am intrat destul de greu în joc. Am jucat cu o oarecare reţinere după ce am primit cartonaşul galben, mă gândeam de două ori înainte să intru la minge. Asta este, acum trebuie să fim realişti, avem şanse foarte mici de calificare", a spus Alexa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara VfB Stuttgart
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close