Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal de proporții în fotbalul românesc. Jucătorii unei echipe de Liga 1 au fost obligați să meargă 25 de ore cu trenul: ”E inuman!”

Scandal de proporții în fotbalul românesc. Jucătorii unei echipe de Liga 1 au fost obligați să meargă 25 de ore cu trenul: ”E inuman!”

Scandal de proporții în fotbalul românesc. Jucătorii unei echipe de Liga 1 au fost obligați să meargă 25 de ore cu trenul: ”E inuman!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Apr 2017   •   15:27

Poziționată pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1, echipa de fotbal FC Botoșani întâmpină probleme grave înaintea meciului de vineri seară, de la Severin, cu Pandurii.

Potrivit Gsp.ro, în această dimineață jucătorii celor de la Botoșani au fost anunțați de șefii echipei că trebuie să facă deplasarea la Severin cu trenul și nu cu autocarul, așa cum se întâmpla până acum. "Nu avem bani să mergem cu autocarul de la Botoșani la Severin. Trebuie să ne descurcăm cum putem", le-a spus finanțatorul Valeriu Iftime.

Jucătorii au luat foc și-au făcut un adevărat scandal în vestiar de față cu Leo Grozavu și restul oamenilor din staff-ul tehnic și administrativ. "Cum să mergem de la Botoșani la Severin cu trenul? Ce, suntem navetiști? Nu vă mai bateți joc de noi", au țipat fotbaliștii, care n-au putut întoarce pentru moment decizia patronului Iftime. Cei din staff-ul lui Grozavu au propus conducerii să meargă cu trenul de la Botoșani până la București, să doarmă o noapte în Capitală, apoi să plece cu un autocar închiriat spre Severin, dar pentru moment această variantă nu a primit OK-ul conducătorului.

"Ne-au anunțat că trebuie să mergem cu trenul de la Botoșani până la Severin, câte șase fotbaliști într-o cușetă! E bătaie mare de joc! Nu putem merge cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo să mergem iar cu trenul până la Severin. Tot drumul durează 25 de ore! E inuman!"

×
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close