Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal la Dinamo - Rapid: Şase suporteri au fost reţinuţi (VIDEO)

Scandal la Dinamo - Rapid: Şase suporteri au fost reţinuţi (VIDEO)

Scandal la Dinamo - Rapid: Şase suporteri au fost reţinuţi (VIDEO)
16 Aug 2010   •   09:22

Derby cu scandal duminică seară pe stadionul Dinamo. Meciul cu Rapid a început cu o altercaţie în afara stadionului şi a continuat şi în tribune. Cinci oameni au fost reţinuţi şi vor fi cercetaţi pentru violenţe, iar un altul riscă să se aleagă cu dosar penal.

"La intersecţia dintre Şoseaua Ştefan cel Mare şi Calea Floreasca, grupul de aproximativ 300 de suporteri rapidişti care se deplasa organizat către stadion a fost atacat cu pietre şi alte obiecte de către un grup de fani probabil dinamovişti, dar care nu aveau însemne ale echipei gazdă. Cei de la Rapid au ripostat imediat, aruncând şi ei cu pietre. După verificări, au fost reţinuţi patru suporteri, toţii fani ai echipei Dinamo", a declarat Alexandru Niculae, ofiţer de relaţii publice în cadrul Jandarmeriei Bucureşti.

Scandalul a continuat şi în interiorul stadionului, unde spiritele s-au încins în sectorul giuleştean. Cei 400 de suporteri  ai oaspeţilor au intrat în conflict cu un grup de fani dinamovişti, apoi au început să se bată între ei! La intervenţia jandarmilor cu gaze lacrimogene, aceştia s-au calmat, două persoane fiind reţinute.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close