x close

Scandal la FCSB! Acuzații grave aduse de un jucător la adresa lui Valeriu Argăseală, președintele echipei

12 Sep 2017   •   14:50
Scandal la FCSB! Acuzații grave aduse de un jucător la adresa lui Valeriu Argăseală, președintele echipei Foto: Facebook/Alexandru Aldea

Scandal la FCSB! Fundașul Alexandru Aldea, 22 de ani, aduce acuzații grave lui Valeriu Argăseală, președintele echipei, despre care spune că l-a amenințat că nu va mai juca la echipă.

„Eu sunt de la 8 ani la Steaua şi de la 19 ani sunt în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului. Mi-a spus că niciun antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârşitul contractului. Sau măcar să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

Domnul Argăseală s-a enervat şi m-a ameninţat. Mi-a spus că atât timp cât el este președinte la Steaua eu nu o să mai joc niciodată nici măcar la echipa a doua. Mi-a spus că nici măcar nu am voie să mă antrenez cu echipa a doua. Mă pregătesc de unul singur, dar mă chinui mult. Antrenorii de la Steaua 2 mi-au spus că îmi înţeleg problema dar că nu au ce să îmi facă. Mi-au spus că au şi ei ordin de sus”, a spus Aldea pentru Fanatik.

Citeşte mai multe despre:

Valeriu Argaseala fcsb
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati