x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Scandal la FCSB! Acuzații grave aduse de un jucător la adresa lui Valeriu Argăseală, președintele echipei

de 12 Sep 2017   •   14:50
Scandal la FCSB! Acuzații grave aduse de un jucător la adresa lui Valeriu Argăseală, președintele echipei 172
Foto: Facebook/Alexandru Aldea

Scandal la FCSB! Fundașul Alexandru Aldea, 22 de ani, aduce acuzații grave lui Valeriu Argăseală, președintele echipei, despre care spune că l-a amenințat că nu va mai juca la echipă.

„Eu sunt de la 8 ani la Steaua şi de la 19 ani sunt în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului. Mi-a spus că niciun antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârşitul contractului. Sau măcar să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

Domnul Argăseală s-a enervat şi m-a ameninţat. Mi-a spus că atât timp cât el este președinte la Steaua eu nu o să mai joc niciodată nici măcar la echipa a doua. Mi-a spus că nici măcar nu am voie să mă antrenez cu echipa a doua. Mă pregătesc de unul singur, dar mă chinui mult. Antrenorii de la Steaua 2 mi-au spus că îmi înţeleg problema dar că nu au ce să îmi facă. Mi-au spus că au şi ei ordin de sus”, a spus Aldea pentru Fanatik.

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati