Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal uriaș la Dinamo. Cinci jucători ar putea fi excluși din lot

Scandal uriaș la Dinamo. Cinci jucători ar putea fi excluși din lot

Scandal uriaș la Dinamo. Cinci jucători ar putea fi excluși din lot
31 Oct 2017   •   14:51

După umilința suferită luni seară pe teren propriu, Vasile Miriuță le-a cerut conducătorilor măsuri mult mai drastice împotriva petrecăreților de la echipă. Toţi cei care au petrecut sunt penalizaţi cu 3000 de euro, dar tehnicianul cere acum ca Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu să nu mai participe la niciun antrenament atât timp cât el conducere echipa, scrie DigiSport.

"Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva la Dinamo, din câte stiu. Au fost cinci din ce-am aflat. Îmi pare rău de Nedelcearu. Îmi pare rău de Costache. L-am ridicat, e viitorul, în jurul lui construim. Şi tu ce faci, mă, Costache? Stai până la 4 dimineaţa şi în minutul 60 îmi faci ruptură musculară şi mă laşi în 10 oameni după ce am făcut toate schimbările? Îmi pare rău de Hanca...”, a spus Vasile Miriuță.

Steliano Filip și colegii săi au fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați iar ceilalți clienții au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

×
Subiecte în articol: Dinamo
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close