Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Schimbări de lot la CFR Cluj: Vine Dică, pleacă Trică

Schimbări de lot la CFR Cluj: Vine Dică, pleacă Trică

Schimbări de lot la CFR Cluj: Vine Dică, pleacă Trică
26 Noi 2008   •   15:03

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a declarat că mai multe cluburi europene s-au interesat de fotbaliştii campioanei după meciurile din grupele Ligii Campionilor, scrie Ziua de Cluj. ?Am primit oferte de la vreo 5-6 cluburi importante din Europa. Atletico Madrid, Portsmouth şi multe cluburi din Rusia printre care şi Zenit se interesează de jucătorii noştri?, a spus Mureşan.
Unul dintre jucătorii care se pare că va pleca sigur de la CFR Cluj este Eugen Trică, însă în schimbul lui ardelenii pregătesc un transfer şoc. Iuliu Mureşan a admis că atacantul Nicolae Dică este un jucător pe care ?feroviarii? l-ar vrea la Cluj. ?Dică e un jucător interesant pentru noi. Suntem interesaţi de Dică de mai mult timp. L-am dorit şi pe vremea când juca la Steaua. Dică ar putea juca la CFR. Vom vedea?, a spus Mureşan.
Nu mai vine însă Dani Coman, scrie Ziua de Cluj, care se pare că a ajuns la un acord cu FC Braşov, echipa condusă de Răzvan Lucescu. Conform TVR, Coman a semnat un contract pe trei ani cu gruparea braşoveană, însă poate părăsi formaţia, în cazul în care un club din străinătate îi oferă un salariu mai mare.
La capitolul plecări, Emmanuel Culio, Sebastian Dubarbier, Alvaro Pereira şi Yssouf Kone sunt jucătorii campioanei vizaţi de cluburi din străinătate, însă Mureşan a declarat că maxim doi jucători vor părăsi Clujul în această iarnă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Dica CFR Cluj
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close