Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Schimbări de trupe la Dinamo: Ropotan a plecat la Moscova. Au venit Malick şi Melinte

Schimbări de trupe la Dinamo: Ropotan a plecat la Moscova. Au venit Malick şi Melinte

Schimbări de trupe la Dinamo: Ropotan a plecat la Moscova. Au venit Malick şi Melinte
Sursa foto: Adrian Ropotan
13 Feb 2009   •   16:22

Transferul mijlocaşului Adrian Ropotan de la Dinamo Bucureşti la Dinamo Moscova a fost în sfârşit realizat. Telenovela TVA-ului a luat sfârşit şi transferul a fost oficializat. "Este oficial, transferul lui Ropotan la Moscova a fost finalizat, iar jucătorul a semnat un contract pe patru ani. Suma de transfer este de 3 milioane de euro", a declarat impresarul FIFA Victor Becali, pentru NewsIn.
În vârstă de 23 de ani, Adrian Ropotan activa la gruparea din Ştefan cel Mare încă din anul 2004, debutând în Liga I pe 18 martie 2006, într-un meci cu Pandurii. "Sunt foarte bucuros că acum e totul oficial. E o echipă mare, care va participa în preliminariile Ligii Campionilor. În decizia mea de a pleca nu a contat acel episod 'maneaua', ruşii şi-au dorit enorm să mă ia, eu mi-am dorit să merg acolo, sunt fericit că s-a rezolvat cu bine", a spus Ropotan.
Fotbalistul le-a transmis cele mai bune gânduri foştilor săi colegi, cărora le doreşte "să câştige campionatul şi să ajungă şi ei în Liga Campionilor". "O să le duc dorul, au fost pentru mine ca o a doua familie. Îmi pare rău că nu o să mai am acelaşi colectiv, cu băieţii pe care îi cunoşteam de mult timp, dar asta e viaţa, azi eşti aici, mâine eşti în altă parte", a mai declarat Ropotan pentru NewsIn.
Pe de altă parte, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, agenţiei Mediafax, că jucătorii Papa Malick Ba şi Cristian Melinte au semnat contractele cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, pe un an şi jumătate, respectiv cinci ani. Senegalezul Papa Malick Ba, 29 de ani, a venit la Dinamo liber de contract, după ce a mai evoluat la echipa elveţiană FC Basel, pe când fundaşul dreapta Cristian Melinte, 20 de ani, a evoluat la UTA Arad şi la începutul anului a dat probe de joc la AS Monaco.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close