Antena 3 Sport Fotbal intern Se schimbă patronul la FCSB

Se schimbă patronul la FCSB

26 Oct 2018   •   09:20
Se schimbă patronul la FCSB

FCSB trece printr-o perioadă agitată şi nu doar din punct de vedere sportiv. Vicecampioana României are probleme şi în cadrul conducerii, mai precis între Gigi Becali şi Vasile Geambazi. Adică patronul cu putere de decizie şi patronul din acte al clubului FC FCSB SA. Sursele ProSport indică faptul că urmează să fie mutat din funcţie Pompiliu Stoica, cel care fusese anunţat antrenorul echipei a doua a clubului în urmă cu doar trei zile. Eliminarea acestuia vine ”la pachet” cu eliminarea unei alte persoane cu influenţă în club, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, iar măsurile au apărut ca urmare unei discuţii în contradictoriu între Gigi Becali şi nepotul său.

Totul a pornit, indică sursele ProSport, de la Ianis Stoica, fotbalist la grupele de copii şi juniori. Reprezentat de soţia lui Reghecampf, Stoica a refuzat să se mai prezinte la club pentru a forţa obţinerea unui nou contract. Pompiliu Stoica şi Ianis Stoica au fost făcuţi ”pachet” de impresarul numit mai sus şi oferiţi lui Becali drept soluţie. Finanţatorul a acceptat, l-a numit pe Pompiliu antrenor şi a obţinut acceptul lui Ianis pentru prelungirea înţelegerii, însă acest lucru l-a nemulţumit pe Geambazi.

Vasile Geambazi, cel care se ocupă de FCSB 2 şi de grupele de copii şi juniori, s-ar fi declarat extrem de nemulţumit de imixtiunea lui Gigi Becali în treburile lui. Sursele noastre indică faptul că, mai întâi, Geambazi a luat notă de un protest al fotbaliştilor de la FCSB 2 şi de la U19, cei care au reclamat că nu vor să lucreze cu Pompiliu Stoica. Apoi, Geambazi l-ar fi înştiinţat pe Gigi Becali că a pregătit, prin avocaţi, actele prin care cedează acţiunile la FC FCSB SA, acolo unde Becali nu mai figurează din 2005.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close